Saim - magyar

Moderator: '''

User avatar
Levike
Posts: 6048
Joined: 2013-04-22, 19:26
Real Name: Levi
Gender: male
Location: Kolozsvár
Country: RO Romania (România)

Re: Saim - magyar

Postby Levike » 2015-09-22, 18:48

Saim wrote:Most magyarázom, azt ami történt ebben az epizódban.

A "Teen Titans" csapat harcol egy gazemberrel, a neve Fénydoktor. Fénydoktor fény hatalmat használ és rossz vicceket mond a fényről . Raven megdühödik és legyőzi Fénydoktort, de elveszti az irányítást. A csapat többi tagja megállítja őt.

Másnap, Gézengúz tálalja a reggelit a többieknek. Raven csak teát inni akar, de Gézengúz ragaszkodik. Raven megdühödik újra és felrobbantja a regellit Gézengúz arcába. Robin megmond Gézengúznak, hogy bocsánatot kérni kell. Gézengúz és Cyborg elmennek Raven szobájához, és Cyborg véletlenül betöri Raven ajtóját. A szobába belépnek és Gézengúz felveszi a Raven tükrét, mert ez mulatságos neki, hogy Ravennek (aki teljesen nem hiú) kézi tükre van. Azután egy sötét, mágikus kéz megragadja mindkettőt és behúzza őket a tükörbe.

A tükörben találnak különböző akadályokat. Először, Raven megjelenik egy rózsás köpenyben és nagyon boldogan cselekszik (ami nem jellegzetes), és megmenti Cyborgat és Gézengúzt veszélyes madaraktól.


Azután, ő félénk és mentegetőző és kivezeti őket egy labirintustól viselő míg egy szürke köpenyt. <--What?

Raven eltűnik és újra megjelenik egy zöld köpenyben, amikor egy démoni szobor támadja őket. Raven bátran legyőzi, de Gézengúz kiakad és kerdézi "ki vagy te?". Három lány - egy rózsás köpenyben, egy zöld köpenyben, és egy szürke köpenyben - megjelenik és egyszerre válaszol "a nevem Raven".

Végül, az igazi Raven megjelenik és mérgesen magyarázza, hogy a tükre nem igazán tükör, hanem egy portál elméjébe, amit használ Raven a meditációban.

A három lány inkarnaciók részekre az ő személyiségére. <-- What? x2

Egy démon megjelenik és Raven magyarázza, hogy ő egy elmebeli inkarnaciója az apjának. Raven mondja Cyborg és Gézengúznak, hogy elmenjenek. Mindamellett, maradnak és hármuk együtt legyőzi a Raven gonosz oldolát (aki úgy néz ki, mint az apja). Gézengúz felfogja, hogy Raven nem utálja, hanem néha nehéz neki bánni az emberekkel a démoni oldala miatt. Raven mondja, hogy ő is gondolta, hogy Gézengúz nem szereti. Erre, Raven és Gézengúz mindketten felfogják, hogy ők jó barátok és nem csak csapattársak.

1. The word order is sometimes a bit "off", but not a big deal.
If you actually know all the words that you've been using here, then you're doing great.

2. What did the definite conjugation ever do to you?
Nem egy nap alatt épült Buda vára.


Return to “Hungarian (Magyar)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest